dilluns, 29 de juliol del 2013

FESTA EIVISSENCA 2013


Benvolguts amics,

El Club Tennis Plana d’en Berga, organitza de nou la FESTA EIVISSENCA el proper dissabte dia 3 d’agost amb un sopar ambientat amb música i posteriorment continuarem la festa a la zona de la piscina on podrem gaudir de música i us convidarem a un gintònic.
És una festa oberta a tothom, podeu convidar als vostres amics.

La recepció començarà a les 21 hores amb una copa de cava, foto call, a partir de les 22 hores sopar bufet lliure amb varietat de tapes, begudes (vins i caves).
... i a partir de les 23:30 música en viu i cap a la 1 de la nit DJ amb música del moment... i per finalitzar aproximadament a les 2 de la matinada sorteig per als assistents amb tiquet.
Tiquets sopar + festa, 25 euros per persona

I si no pots venir al sopar però no et vols perdre la festa fes la teva reserva per 10 euros i tindràs una consumició gratuïta i entraràs al sorteig que farem.

Cal que feu la reserva i el pagament al bar del Club abans de dijous dia 1 d’agost d’agost a les 20 hores. Quan feu la reserva us donaran un tiquet que caldrà que porteu el dia de la festa, ja que us servirà per al sorteig de regals que farem.
PROTOCOL: CAL ANAR VESTITS DE BLANC
RECORDEU: NOMÉS PER A MAJORS DE 18 ANYS.
Es reserva el dret d’admissió
ENS VEIEM EL DISSABTE DIA 3 D'AGOST !!!!!!!!
US HI ESPEREM...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada